fbpx
Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.

Izgrađeno 20 parking mesta u Bezdanu

JKP „PROSTOR“ kao preduzeće koje vrši stručno tehnički nazdor nad izvršenjem poslova na izvođenjem radova na održavanju puteva i ulica u Gradu Somboru, privelo je kraju izgradnju parking prostora u centru Bezdana, tačnije pored ambulante.

Dvadeset novih parking mesta je izgrađeno kao i nova staza za pešake koja je fizički odvojena od parking prostora, u cilju povećanja bezbednosti pešaka.

Izgradnjom ovog parking prostora, rešen je dugogodišnji problem s parkiranjem automobila a ponajviše za korisnike ambulante.

Kompletan postojeći prostor je u potpunosti izmenjen i stavljen u funkcionalno stanje, naime napušten i devastiran objekat kao potencijalna pretnja stanovništvu je uklonjen, izvršeno je saniranje podloge zatrpavanjem postojećeg podruma kao i pripreme podloge od kamenog agregata i peska za završni sloj asfalta.

Izgradnja ovog parkinga, koji omogućuje parkiranje 20tak automobila predstavlja primer dobre saradnje na relaciji prepoznavanja potreba građana seoskih naselja u opštini brzog i kvalitetnog odgovora na iste od strane Gradske uprave Sombor, navodi direktor JKP „PROSTOR“-a Goran Nonković.

Izvor: JKP Prostor

Tagovi:
Pročitajte još: