fbpx
Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.

Saznajte koja je najbolja četka za vaš tip kose?

Da bi naša kosa bila lepa i negovana veoma je važno da koristimo četku za kosu koja je namenjena baš za naš tip dlake, dužinu i željeni izgled.

Saznajte koji sve tipovi četki i češljeva postoje i koji će vam najviše odgovarati. Kosa je prvo što ljudi primete na vama zato joj poklonite posebnu pažnju.

Kovrdžava kosa

Ukoliko želite da održavate svoju kovrdžavu kosu češalj u dva reda, sa velikim proredima, će vam pomoći. On će očešljati vašu kosu bez kidanja i mršenja. Najbolje je da ga koristite dok je kosa mokra i kada nanesete balzam.

Gusta kosa

Ova četka će iščešljavati vašu kosu bez uvijanja i čupanja. Feniranjem ovom četkom vaša kosa će biti glatka i sjajna. Zahvaljujući rupicama vazduh prolazi kroz četku i vaša kosa se brže suši.

Tanka kosa

Veoma je važno da ne kidate tanku kosu češljanjem i zato vam je potrebna posebna četka. Ove četke prave dodatni volumen vašoj kosi. Pronađite četku sa što kvalitetnjim dlačicama i iščešljavajte kosu od korena.

Duga kosa

Dugu kosu je veoma teško negovati, a to je upravo ono što ovaj češalj čini. Zahvaljujući specifičnim zubcima vaša dlaka će biti ispraćena od korena do krajeva bez kidanja i mršenja.

Kratka kosa

Zahvaljujući svojim specifičnim iglicama ova četka hvata svaki pramen koji poželite. Češljajte i oblikujte svoju kosu uz četku koja je za nju stvorena.

Osetljivo teme

Ova četka će kliziti kroz vašu kosu, a kuglice na vrhovima iglica zaštitiće vaše osetljivo teme. Pored toga one mogu delovati i kao masaža za vašu kožu glave.

Preuzeto: Mogujatosama.rs

 

Tagovi:
Pročitajte još: