5 modnih pravila za zimsku sezonu

Ukoliko želite da pratite trendove i ono što predlažu modni stilisti obratite pažnju na nekoliko detalja. Detalji nas čine osobama od stila, a danas s vama delimo 5 modnih pravila koji se upravu tiču modnih dodataka na koje bi trebalo da obratite pažnju.

Ove zime pokažite svima da itekako umete dobro da se obučete i da vrlo dobro znate šta se trenutno nosi, a šta više ne. Pre toga, u nastavku saznajte o čemu se radi!

 slika1

Umesto kapa sa simpatičnim detaljima okrenite se klasičnim zimskim, vunenim kapicama. Sami izaberite da li ćete nositi oversized ili model koji je taman. Što ležernije to bolje.

slika2

Čuvene UGG čizme jesu najudobniji i najtopliji model čizama, međutim priznajte i sami da dosadile. Okrenite se elegantnijim modelima koji su mnogo više u trendu, na primer, čizmama od prevrnute kože.

slika3

Umesto simpatičnih pastelnih kreacija, okrenite se jačim bojama i plišu. Pliš je veoma u trendu ove sezone i morate imati barem jedan komad od tog materijala. Razmišljajte o bordo boji.

slika4

Dugo su bili popularni dugački kaputi, posebno bade mantil model. Ove sezone radije izaberite oversized perjanu jaknu koja je fantastičan modni detalj.

slika5

Zaboravite na neobične asesoare. Okrenitie se onome što je šik i sa stilom. Čudne aplikacije, čudna obuća i torbe neka pričekaju bolje dane jer mesto zauzimaju detlaji koji se savršeno uklapaju uz razne modne kombinacije.

Preuzeto: Mogujatosama.rs

Be the first to comment

Leave a Reply