Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.
Search
Close this search box.

„Alfredo pasta“ sa belim mesom i sosom od pečuraka

Alfredo pasta

Sastojci:

  • 900 g pilećeg filea 
  • 300 g taljatele
  • 450 g pečuraka mali
  • 1 mali crni luk 
  • 3 čena belog luka
  • 3,5 šolje neutralne pavlake 
  • 1 veza peršuna
  • 1 kašika putera

Priprema:

Isecite belo meso na trake ili kockice, pa začinite po želji. Propržite u tiganju u koji ste sipali malo ulja. Zatim izvadite meso iz tiganja i propržite sitno seckan crni luk. Kada omekša dodajte puter i seckane pečurke. Kada se i pečurke proprže dodajte sitno seckani beli luk i začine po želji. Lepo promešajte. Sipajte pavlaku za kuvanje i kuvajte dok se ne krene da ključa.

Prijatno!



Tagovi:
Pročitajte još: