Asfaltiranje jedne trake stare pijace polovinom novembra ove godine

Radovi na staroj pijaci teku po planu. Nakon što su uklonjeni objekti koji su ružili ovaj deo grada, završeno je postavljanje trotoara kao i prilazi do samih kuća, a na potezu između trotoara i ceste napravljeni su parkinzi i posađene zelene površine.

Danas se na ovom apatinskom gradilištu medijima obratio pomoćnik predsednika opštine Apatin za investicije Jevto Milojević od koga smo saznali da je dogovorena investicija u vrednosti od 5,5 miliona dinara koja će se finansirati iz budžeta opštine Apatine, a kojom će biti asfaltirana jedna traka od ulice Dimitrija Tucovića do ulice Stanka Opsenice. Za ovu godinu to će biti sve što se tiče radova na ovom gradilištu, dok se kompletan završetak očekuje do kraja aprila sledeće godine.

Projekat po kom se sprovodi ova investicija je nasleđen od predhodne vlasi koja je vrednost iste procenjivala na 40 miliona dinara. Od g. Milojevića smo saznali da se trenutno radovi nalazi na polovini, te da su do sada koštali oko 15 miliona, što će ovim  tempom do završetka radova omogućiti uštedu od oko 10 miliona dinara.

Izvor: soapatin.org

Be the first to comment

Leave a Reply