Sastojci:
- 6 dl mleka
- 4 kašike šećera
- 1 kesica pudinga od čokolade
- 1 kašika putera
- 100 g keksa
- 1 veća štangla čokolade za kuvanje
- oko 150 g ribizli
Priprema:
Od 6 dl odvojite malo da bi razmutili puding. U šerpu stavite šećer i mleko, pa kada provri dodajte puding i kuvajte kao svaki. Ne brinite, biće za nijansu ređi. Dodajte puter i sve sjedinite. Na kraju dodajte lomljeni keks i samo ovlaš promešajte. U čašu stavite 2 do 3 kašike ribizli. Dodajte polako onaj puding sa keksom. Kada ste napunili do vrha stavite preko prstohvat seckane čokolade. Ona će da se blago otopi.
Dekorišite opet ribizlama samo ovaj put sa peteljkom. Ostavite na sobnoj temperaturi 15 minuta pa u stavite u frižider.
Prijatno!