Četiri „Hajduka“ u kampu

Novo priznanje je stiglo na adresu Karate kluba „Hajduk“ iz Kule. Naime, čak četiri takmičara ovog uzornog sportskog kolektiva sutra završavaju boravak u Nacionalnom karate kampu na Tari. Da je reč o priznanju potvrđuje činjenica da je reč o reprezentativnom kampu na koji se pozivaju najtalentovaniji karatisti Srbije da treniraju, da budu pod budnim okom selektora, kako bi oni najbolji bili selektirani za predstojeća najvažnija međunarodna takmičenja. Na Tari borave članovi „Hajduka“: kadeti Aleksandra Đikić, Nina Vojinović i Marko Međedović, kao i juniorka Natalija Seratlić.

Prema rečima trenera u Karate klubu Hajduk Nikole Grebera izuzetna je čast za klub što četvoro boraca boravi u reprezentativnom kampu. Radi se o zaista talentovanim i kvalitetnim mladim karatistima koji su u protekloj sezoni postigli sjajne rezultate kako pojedinačno tako i ekipno i bili okosnica svih uspeha kluba.

Inače, članovi Karate klub „Hajduk“ su 15. avgusta počeli pripreme za narednu sezonu. Akcenat u radu je stavljen na takozvanim bazičnim pripremama koje su osnovni temelj za dalji rad na taktici i tehnici, sve kako bi „hajduci“ što spremnije dočekali predstojeće takmičarske izazove.

Preuzeto: kula.rs

Be the first to comment

Leave a Reply