Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.
Search
Close this search box.

Da li znate čemu služi četvrta, najsitnija strana na rendi za rendanje?

Rendaljka sira

Kuvari su podelili tehniku rendanja ribeža, što je mnoge iznenadilo jer su priznali da nikada ranije nisu koristili finu stranu ribeža.

Otkriće gurmana o četvrtoj strani ribeža, one sa najmanjim rupama, moglo bi da promeni način na koji koristite rende.

„Sve što je ovo ikada uradio je povredilo moju ruku, ali bukvalno nikada nisam koristio ribež sa malim rupicama. Uglavnom samo koristim drugu stranu da naribam sir“, napisao je jedan korisnik društvenih mreža.

I drugi su takođe komentarisali da ne koriste tu malu stranu ribeža.

Ipak, u pomoć su priskočili iskusni kuvari sa odličnim savetima za šta da koristite ovu stranu.

Parmezan i koricu limuna/narandže/limete najbolje je narendati na te dve strane.

„Narežite tvrdi sir ili beli luk, muškatni oraščić, možda đumbir da napravite pastu“, dodao je drugi kuvar.

„Manje rupe za seckanje su dizajnirane za fino rendanje sira, čokolade, povrća i još mnogo toga“, kaže kuvar.

Tagovi:
Pročitajte još: