Edukativno predavanje – Važnost ulaganja u ljudske resurse

Obaveštavamo i pozivamo sve privrednike ZBUO da se prijave na edukativno predavanje na temu “VAŽNOST ULAGANJA U LJUDSKE RESURSE”. Predavanje je besplatno i održaće se 23.08.2018. godine sa početkom u 11 časova u sali RPK Sombor, Venac Stepe Stepanovića 30.

Najnoviji koncept u oblasti edukacije lјudskih resursa zahteva od uspešnog privrednika da ume da proda ideju, uslugu ili proizvod, da radi pod pritiskom, da bude vešt komunikator i pregovarač, da brzo i efikasno reaguje u konfliktnim, kriznim i stresnim situacijama, da poseduje liderske veštine i fleksibilnost za rad u timu, da je prilagodlјiv na česte promene, da je autentičan i originalan. Zašto je važno ulagati u svoje zaposlene, motivisati ih da rade na sebi i naučiti ih da na taj način doprinose i sebi i kompaniji.

Predavanje će održati Uglješa Atanacković, vlasnik agencije “ROAD HR”, inženjer menadžmenta u oblasti menadžmenta lјudskih resursa.

Informacije i prijave na: jovana.vujkovic@pks.rs

Predavanje je besplatno, ali zbog ograničenog broja mesta prijave su neophodne, te molimo sve zainteresovane da pošalјu potvrdu elektronskim putem najkasnije do 20. avgusta 2018. godine.

Pozivno pismo

Prijavni list

Izvor: rpksombor.co.rs

Be the first to comment

Leave a Reply