(FOTO) Apel iz Komunalca, nastavljeni komunalni radovi

U toku noći između srede i četvrtka u užem centru grada je zapaljeno 5 kontejnera. Uzrok paljenja je najverovatnije bio žar iz peći koji je neodgovorni  građanin izručio u toku noći.

U cilju efikasnijeg i boljeg održavanja higijene grada u predhodnih dva meseca postavnjeno je 45 novih  modernih kontejnera.

Ovim putem apelujemo na građane da ne bacaju u kontejnere žar i neohlađeni pepeo koji još tinja, jer vatra može da zahvati kompletan sadržaj kontejnera, što ne samo da prouzrokuje njihovo uništavanje, zagađenje životne sredine, već može da ugrozi i bezbednost ostalih sugrađana.

Izvor: JKP Komunalac

Nastavljeno je sa krčenjem granja i odnošenjem smeća na groblju u Sivcu. Takođe sakupljeno je lišće u dvorištu osnovne škole.

Izvor: JKP Radnik Sivac

Danas su radnici JKP “Vodovod”-a  odradili orezivanje granja pored školske kotlovnice.

Izvor: JKP Vodovod Crvenka

Radnici Javnog komunalnog preduzeća “Ruskom” su danas pored redovnih aktivnosti uređenja mesta radili i na orezivanju i oblikovanju zelenila u Fruškogorskoj ulici u Ruskom Krsturu, a postavljena je LED rasveta kod košarkaškog terena u Ruskom Krsturu. Pored toga, radili su na razbijanju i uklanjanju oštećenog betona i betoniranju dela pešačke staze kod marketa “Gomex”, na raskrsnici ulice Rusinske i Borisa Kidriča u Ruskom Krsturu.

Izvor: Ruskom Ruski Krstur

Be the first to comment

Leave a Reply