(FOTO) Isporučena šesta tranša prehrambenih paketa za socijalno ugrožena lica nastanjena u selima

Šesta tranša prehrambenih paketa, zadnja tranša za ovu godinu, upućena je danas iz prostorija Crvenog krsta Sombor za socijalno ugrožena lica nastanjena u naseljenim mestima na teritoriji grada Sombora.

„Radi se i ovog puta o 550 prehrambenih paketa koje će korisnici socijalne pomoći preuzeti u mesnim zajednicama  svog stanovanja. Kao i u prethodnim tranšama, sadržaj paketa je isti, odnosno, paketi sadrže po tri kilograma pirinča i šećera, četiri kilograma pasulja, tri litre ulja, testeninu, konzervirano povrće i druge prehrambene potrepštine“, rekao je predsednik Skupštine grada Sombora  primarijus dr Zoran Parčetić, koji je prisustvovao distribuciji prehrambenih paketa za socijalno ugrožena lica u selima.

„Nadamo se da će upravo ovi paketi omogućiti našim sugrađanima da srećno i prijatno provedu nastupajuće praznike. Zato svim korisnicima i svim našim sugrađanima čestitam nastupajuće Božićne i Novogodišnje praznike i želim mnogo zdravlja i sreće“ istakao je u svojoj čestitki primarijus dr Zoran Parčetić predsednik Skupštine grada Sombora.

Podela paketa danas je krenula od Stapara i Doroslova i u toku ova dva dana, četvrtka i petka, isporuka će biti završena, a poslednji će pakete dobiti korisnici u prigradskim naseljima.

Izvor: sombor.rs

Be the first to comment

Leave a Reply