Fudbalski vikend u opštini Odžaci

Predstojećeg vikenda, 17. i 18. marta, utakmice srpske, vojvođanske i međuopštinske fudbalske lige počinju u 14.30, dok će područni ligaši na teren od 15.30 sati.

FK Odžaci (Hajduk Kula) u subotu na stadionu “Milan Sredanović” u Kuli dočekuje ekipu Dunava iz Starih Banovaca u 17. kolu Srpske lige “Vojvodina”.

U Vojvođanskoj ligi “Sever” takođe su na programu utakmice 17. kola. Na domaćem terenu igraće Polet iz Karavukova koji u subotu dočekuje Preporod iz Novog Žednika. U nedelju Tekstilac se u Odžacima sastaje sa Radničkim iz Sombora, dok će Zadrugar iz Srpskog Miletića istog dana biti domaćin ekipi Srbobrana. Četvrti predstavnik opštine Odžaci u ovom rangu, BSK iz Bačkog Brestovca, igra u nedelju u Turiji protiv Mladosti.

I ekipama iz Područne fudbalske lige predstoji 17. prvenstveno kolo. Hajduk Junior (OFK Odžaci) se u subotu sastaje sa Vojvodinom u Tovariševu.

Za vikend utakmicama 12. kola počinje prolećni deo prvenstva 2017/2018 u Međuopštinskoj ligi Sombor – 1. razred. Jesenji prvak Radnički 1918 iz Ratkova u nedelju dočekuje ekipu Korduna iz Kljajićeva. Omladinac istog dana u Deronjama igra protiv Dunava iz Bačkog Monoštora.

Klub malog fudbala Pčinja iz Karavukova u nedelju od 20.30 sati u Sportskom centru Odžaci dočekuje Krunu iz Novog Sada, u 14. kolu Futsal lige Vojvodine.

Izvor: Radio Odžaci

Be the first to comment

Leave a Reply