Jahorinski bob na šinama – najatraktivniji letnji sadržaj u regionu

Za samo 5 dana rada ovaj sadržaj je učinio Jahorinu jednom od najatraktivnijih destinacija u Evropi.

Jahorina je u četvrtak 15. avgusta postala ponosni domaćin najveće letnje atrakcije, planinskog Boba na šinama. Za samo 5 dana rada ovaj sadržaj je učinio Jahorinu jednom od najatraktivnijih destinacija u Evropi, svi žele da se spuste bobom na šinama čija je dužina 2.500 metara i jedan je od 10 najdužih u Evropi. Jahorina je sa novim sadržajem postala centar zbivanja, posetioci čekaju u redovima koji su nekada duži i od 100 m samo da bi se spustili ovim neverovatno zanimljivim sadržajem. Zadovoljni su i jahorinski hotelijeri, čiji su kapaciteti i letnje bašte ispunjene do poslednjeg mesta, svakako i oni imaju najviše benefita od planinskog boba.

 

OC Jahorina

Foto: Promo/OC Jahorina

Iz Olimpijskog centra kažu da su oduševljeni reakcijama i interesovanjem gostiju i priznaju da ni sami nisu očekivali baš ovoliku popularnost novog letnjeg sadržaja.

Jahorina, Bob na šinama

Foto: Promo/OC Jahorina

– Parametri koje pratimo su naglo skočili, do sada je otvareno gotovo 10.000 letnjih vožnji, a promet je dostigao gotovo 85.000 KM što je u poređenju sa prošlim letom povećanje za 120 odsto, premašili smo čak i rezultat cele letnje sezone 2016 za 150% kada su vožnje u pitanju, a zabeleženo je povećanje prometa za 210%. Ovo je revolucija, mnogo mi je drago da smo upravo mi vlasnici najveće atrakcije ovog leta, interesovanje je toliko da smo za dane vikenda produžili radno vreme za 3 sata kako bi svi koji su došli mogli da se spuste. Pozvao bih sve koji nisu bili kod nas da isprobaju sadržaj i uživaju vožnjom koja dostiže do 40 km/h i prolazi najjlepšim delovima Jahorine. Mislim da je vožnja bobom zaista jedinstven način da doživite Jahorinu u letnjem periodu – rekao je direktor Olimpijskog centra Jahorina Dejan Ljevnaić.

Preuzeto: Telegraf.rs/PR

Be the first to comment

Leave a Reply