Jesenja berza stripova, ploča i kolekcionarskih stvarčica

Iako je ova jesen puna zanimljivih dešavanja vezanih za strip i kolekcionarstvo uopšte (Novosadski strip vikend, Salon stripa u SKC-u, Sajam knjiga u Beogradu…), rešili smo da ljubiteljima 9. umetnosti, kolekcionarima i svima koji vole interesantne stvarčice, priredimo jedno lepo okupljanje u Somboru.

Zato najavljujemo “Jesenja berza stripova, ploča i kolekcionarskih stvarčica ” i pozivamo sve ljubitelje stripa, kolekcionare i pasionirane sakupljače zanimljivih stvarčica (ploča, značaka, akcionih figurica, markica, novca i svega drugog) da dođu u nedelju, 28. oktobra 2018. godine, od 09,00 do 13,00 sati do prostorije Kluba ljubitelja stripova Sombor, koja se nalazi u zgradi Dečjeg odeljenja Gradske biblioteke “Karlo Bijelicki” u Somboru, ul. Trg Cara Lazara br. 3, ulaz je iz dvorišta između biblioteke i pozorišta i u klubu i na platou ispred kluba pokažu posetiocima i učesnicima svoje kolekcije. Na berzi će biti dozvoljena razmena, kupovina i prodaja, kao i uživanju u razgledanju svega što bude izloženo. Specijalni gost berze biće naš proslavljeni strip crtač Miodrag “Mikica” Ivanović.

Svi koji žele da učestvuju na “Jesenjoj berzi” i prikažu svoje kolekcije, bilo da se radi o stripovima, pločama ili nečemu drugom, mogu nas kontaktirati putem naše FB stranice “Klub ljubitelja stripova Sombor” ili putem mail-a stripovisombor@gmail.com.

Očekujemo Vas…

Be the first to comment

Leave a Reply