Sastojci:
- 1 pakovanje kanelona
- 500 gr mlevenog mesa
- 1 glavica crnog luka
- 150 gr šampinjona
- 3 čena belog luka
- Po ukusu so
- Po ukusu biber
- Po potrebi maslinovo ulje
- 5 listova svežeg bosiljka
- 150 gr kačkavalja
- 5 jaja
- 2 čaše pavlake
- 2 dcl paradajz pirea
Priprema:
Propržite crni luk na ulju. Dodajte šampinjone isečene na listiće i mleveno meso. Dodajte beli luk, so po ukusu, biber i sveži bosiljak. Kanelone obarite 2-3 minuta, pa ih punite pripremljenom smesom.
Slažite kanelone u podmazanu vatrostalnu činiju. Umutite jaja sa pavlakom i prelijte preko kanelona. Preko toga sipajte paradajz pire, zatim narendajte kačkavalj i zapecite u rerni.
Prijatno!