Komunalna policija počinje nadzor u somborskim selima

Tokom 2018. godine Odeljenje inspekcije i komunalne policije Gradske uprave grada Sombora, vršiće permanentni inspekcijski i komunalno-inspekcijski nadzor u svim naseljenim mestima na teritoriji grada Sombora.

Već tokom marta, lica ovlašćena za inspekcijski nadzor  posetiće sva somborska sela i građani će imati priliku da na licu mesta, neposredno, komunalnim policajcima ukažu na komunalne probleme u svom selu.

Odeljenje inspekcije i komunalne policije nadzor u selima će vršiti prema sledećem rasporedu:

–          07.  mart  –  Stapar i Doroslovo

–          08. mart – Čonoplja

–          14. mart – Kljajićevo i Telečka

–          15. mart – Stanišić i Riđica

–          21. mart – Svetozar Miletić i Aleksa Šantić

–          22. mart – Gakovo i Rastina

–          28. mart – Bački Breg i Kolut

–          29. mart – Bezdan i Bački Monoštor

Odeljenje inspekcije poziva građane svih  somborskih sela da prijave sa kojim komunalnim problemima se suočavaju, bilo da su u pitanju problemi koji se odnose na korišćenje i održavanje javnih i zelenih površina, zauzeće javnih površina ili odvođenje atmosferskih voda, zatrpavanje atmosferskih kanala, problemi oko iznošenja smeća ili divljih deponija, ruševnih objekata  i drugih problema.

Uočene probleme građani mogu prijaviti  u svojoj mesnoj zajednici (lično, putem telefona, pisanim putem ili putem elektronske pošte), ovlašćenim licima za vreme njihovog boravka u selu, kao i Odeljenju inspekcije i komunalne policije pisanim putem na adresu: Trg cara Uroša 1, 25000 Sombor, putem telefona broj: 025 468 241, ili putem elektronske pošte na e-mail: komunalnapolicija@sombor.rs.

Izvor: sombor.rs

Be the first to comment

Leave a Reply