Konkurs za dodelu bespovratnih sredstava udruženjima građana za finansiranje projekata od značaja za razvoj turističkog potencijala AP Vojvodine

Pokrajinski sekretarijat za privredu i turizam raspisuje Konkurs za dodelu bespovratnih sredstava udruženjima građana sa teritorije AP Vojvodine, za finansiranje projekata od značaja za razvoj turističkog potencijala AP Vojvodine u 2017. godini.

Sekretarijat dodeljuje bespovratna sredstva obezbeđena Pokrajinskom skupštinskom odlukom o budžetu AP Vojvodine za 2017. godinu  u ukupnom iznosu od 13.500.000,00 dinara.

Cilj Konkursa za dodelu bespovratnih sredstava  udruženjima građana  sa  teritorije Autonomne pokrajine Vojvodine  za finansiranje projekata  od značaja za razvoj turističkog potencijala Autonomne pokrajine Vojvodine  u 2017. godini je:

–    Podsticanje rada udruženja građana sa teritorije Autonomne pokrajine Vojvodine, koja se bave unapređenjem  turističke ponude Autonomne pokrajine Vojvodine kroz organizovanje turističko-privredne manifestacije od lokalnog, regionalnog i međunarodnog značaja, kao i učestvovanjem na manifestacijama od regionalnog i međunarodnog značaja (u daljem tekstu: Manifestacija);

–    Afirmacija manifestacionog turizma kao značajnog faktora razvoja turizma AP Vojvodine;

–    Unapređenje kvaliteta postojećih manifestacija i povećanje broja učesnika;

–    Povećanje ukupne turističke ponude kroz unapređenje manifestacionog turizma;

–    Promocija turističke ponude AP Vojvodine na Manifestacijama od regionalnog i međunarodnog značaja.

 Sredstva su namenjena za organizovanje  Manifestacije ili učešće na Manifestaciji.

Sredstva opredeljena za ove namene mogu biti dodeljena za Manifestaciju  koja se održava/la  u periodu od 01.01.2017. do 30.11.2017. godine.

Više informacija o konkursu, pravilnik i obrasce za preuzimanje možete pogledati ovde.

izvor: kula.rs

Be the first to comment

Leave a Reply