Kreću eliminacione borbe, “Đani” predvodi listu strelaca

U seniorskoj grupi „A“ „Padrinosi“ su bili neprikosnoveni što potvrđuje maksimalan učinak od pet pobeda. „Savulja“ je jedino na startu poražena od lidera, a nakon toga ostvarene su sve pobede. „Otpisani“ su uspeli da se plasiraju kao treći na tabeli, ali stiče se utisak da će pravu snagu pokazati tek u narednim susretima kada budu kompletni. Drugi nosilac grupe „Česma invest“ tek u poslednjem kolu je obezbedila prolaz protiv mladića iz „Gurmana“, dok je Matriks razočarao.

U grupi „B“ sve do poslednjeg kola se nije znalo ko će biti prvak, a ko ispasti. Na kraju je „Picerija Zamak“ kao jedina neporažena ekipa u grupi zauzela prvo mesto, drugi su fudbaleri „JV058 Prigrevica“, treći „Auto tim Grandić“, a četvrto mesto pripalo je „FK Bratstvo 1946“.

Kod kadeta „Česma invest“ je uknjižila sve pobede 15 bodova, „FK Mladost“ 12, „Zlatara Anais“ 6, „El Brako“ 6, „FK Terekveš“ 3 i „BSK“ 3.

Pioniri su odigrali svoje polufinalne utakmice i za naslov prvaka boriće se „Nelkorp“ i „Sporting“, a za treće mesto „Bjonda“ i „Sirovci“.

Na listi strelaca vode:

PIONIRI: Vladimir ZANZE (Nelkorp) 9, Nemanja Stupar ( Sporting) 8, Veljko Kaurin (Sporting) 7

KADETI: Predrag POPOVIĆ (FK Mladost) 6, Nemanja VIDAKOVIĆ (Česma invest) 5, Vladimir BAČIĆ (Ćesma invest) 4, Robert GELER (Česma invest) 3

SENIORI: Stefan MIŠKOVIĆ (Picerija Zamak) 8, Nikola KNEŽEVIĆ (Picerija Zamak), Dušan MAČKIĆ (Picerija Zamak) i Dragan HOSCIESLAVSKI (Padrinosi) po 5, Vladislav LUKIĆ ( Savulja) i Slobodan BOJIĆ (Padrinosi) po 4.

Turnir sa danas 8. januara, a sastaju se:

Veterani

16 sati „Zaboravljeni“ – „APA Apatin“ i od 16 i 40 „Picerija Zamak“ – „Česma invest“.

Seniori:

17,20 (A1) „Padrinosi“ – (B4) „FK Bratstvo 1946“

18,10 (A2) „Savulja“ – (B3) „Auto tim Grandić“

19,00 (A3) „Otpisani“ – (B2) „JV058 Prigrevica“

19,50 (A4) „Česma invest“ – (B1) „Picerija Zamak“

Izvor: radiodunav

Be the first to comment

Leave a Reply