Kulska komunalna preduzeća vredno započela i ovu nedelju

Pored redovnih aktivnosti, ovu nedelju, radnici JKP “Radnik”, započeli su uređenjem zelene površine na lokalnom groblju, dok su radnici JKP “Ruskom” započeli seču grana i uklanjanje niskog rastinja u Rusinskoj i ulici Irine Provči.

Tokom noći, prema unapred utvrđenom rasporedu, radnici JKP “Komunalac” isprali su vodovodnu mrežu u ulici Žarka Zrenjanina, Dositeja Obradovića i delu ulice Maršala Tita.

Radna jedinica „Vodovod“, JKP „Komunalac“, uspešno je sanirala kvar na vodovodnoj mreži u Omladinskoj ulici, a ekipa odeljenja “Urbanističko planiranje i održavanje puteva”, izvršila je zamenu dotrajalih sijalica ulične rasvete u Lenjinovoj ulici, kao i popravku zaštitnih stubića u Kramerovoj ulici. Radnice RJ “Čistoća”, zadužene za održavanje cvetnih površina, plevile su i zalile cvetnjake u centru Kule. Takođe, privode se kraju radovi na uređenju školskog dvorišta i pripremi sportskog terena za predstojeći turnir u fudbalu. Posle sređivanja nosećih stubova, danas se postavlja i nova zaštitna žica i vrši se postavljanje reflektora kod terena.

Radnici crvenačkog JKP „Vodovod“, sanirali su kvar na vodovodnoj mreži, na groblju u Novoj Crvenki.

Be the first to comment

Leave a Reply