Sastojci:
• 3 jajeta
• 1 paradajz
• 1 mladi luk
• 150 g tvrdog sira
• tortilja
• malo putera
• suvi peršun, origano, svež bosiljak
Priprema:
U tiganj stavite tortilju i preko sipajte umućena jaja. Posolite i pobiberite, pa pospite seckanim mladim lukom i rendanim sirom. Poklopite drugom tortiljom i poklopite tiganj, pecite 5 – 7 minuta. Zatim skinite poklopac, pa ispod tortilje stavite parče putera i kada se istopi okrenite je. Poređajte paradajz isečen na kolutove, posolite i pobiberite, pa pospite origanom. Poređajte preostali sir koji ste isekli, te pospite i rendani sir. Pospite suvim peršunom, poklopite i pecite još malo. Kada se sir istopi, opet dodajte malo putera ispod tortilje, pa sačekajte da se otopi. Dodajte ga na kraju da ne izgori. Ukrasite svežim bosiljkom.
Prijatno!