Milan Škrbić novi predsednik opštine Apatin

U petak 13. januara 2017. godine sa početkom u 11 časova, održana je 11. sednica Skupštine opštine Apatin.

Nakon što je usvojen dnevni red, usvojeni su i predlozi o prestanku mandata odbornika Slobodana Bačića, prestanku funkcije zamenika Predsednika opštine Apatin Dubravke Korać čiji je potvrđen  mandat odbornika.

Usvajanjem 4. i 5. tačke , potvrđen je predlog rešenja o prestanku funkcije Predsednika Skupštine opštine Apatin, Predsednika opštine Apatin kao I članova Opštinskog veća opštine Apatin.

U nastavku sednice, tajnim glasanjem koje je kontrolisao izabrani birački odbor, izabrani su Predsednik Skupštine opštine Apatin, Predsednik i zamenik predsednika opštine Apatin, kao i članovi Opštinskog veća.

Novoizabrani Predsednik opštine Apatin Milan Škrbić se zahvalio  g. Sekuliću na svemu što je uradio za Opštinu Apatin i poželeo mu dobro zdravlje. Na meni i timu koji je oko mene, ostaje ne samo da nastavimo sve što je započeto, već i da dovšimo što više stvari u što kraćem periodu. Očekujem da će 2017. godina biti jedna od najuspešnijih u novijoj apatinskoj istoriji. Srpska napredna stranka je tim u kom svako ima priliku da se dokazuje –rekao je Šrkbić.

U nastavku se nadovezao dr Rastović rečima: Za mene je velika čast što ću predsedavati skupštinom opštine Apatin i zahvaljujem se kolegama iz SNS-a što su me predložili, a i svima ostalima koji su to podržali. Očekujem od svih odbornika u Skupštini da u budućnosti svi zajedno radimo samo sa jednim ciljem, a to je borba za bolji život svih građana Opštine Apatin.

Kraj sednice su obeležile kadrovske izmene koje su izvršene u Opšinskom kulturnom centru gde je za v. d. direktora izabrana Danijela Obradović i turističkoj organizaciji gde je za v. d. direktora izabran Danijel Ajduk.

Be the first to comment

Leave a Reply