Nastavlja se program na Trgu, sve spremno za doček Nove godine

Протеклих дана било је “живо” на Ћелавом тргу. Музика, радионице, разне манифестације, клизалиште. Ове године организатори су услишили жеље грађана за неке промене и новине, због чега је фирма “Плава наранђжа”, као и удружење “Живот као инспирација”, која су организовала и спровела низ музичких програма кроз манифестацију “Сомборске зимске чаролије” .

Манифестација је направљена у циљу задовољења потреба грађана Сомбор. Тако је било и било. Центар града је протеклих дана био пун. Грађани су у великој мери одговорили манифестацијама и уживали у разноврсном програму, лепо окићеном и уређеном граду. Организовали су различите програме за децу, наступили су бендови Психомодопоп, Ненад Пагонис, хорови, тамбураши, културно – уметничка друштва.

Програм се наставља и за предстојеће викенд. Данас је био организован маскенбал за децу, а до краја дана малишани ће моћи уживати у новогодишњој представи “Новогодишње ишчекивање”, а предвече нас очекује и плесна група З-верка тим.

Маскенбал у току субота 30.12.2017

За мало старије, у пола девет почиње концерт групе Амајлија .

Последњи дан ове године на популарном “Ћелавом тргу” очекује нас разне журке током цијеле дана, све до 23 сата, када је предвиђен наступ познатог хора Вива Вок, који ће заједно са нашим грађанима дочекати нову 2018. Улаз је наравно бесплатан, а организатори позивају све сомборце да изађу на улицу и у лепом расположењу чекају нове године.

ВИВА ВОКС Дочек нове године 2018 године у Сомбору

Што се тиче клизалишта, оно ће радити у недељу у преподневним часовима, као и за добродошлицу у нову годину у времену од 20 часова, па све до једног послије поноћи.

Свим сомборцима желимо све најбоље у новој 2018 години и наравно леп провод током новогодишњих празника.

Be the first to comment

Leave a Reply