Obuke za preduzetnike

Regionalna razvojna agencija Bačke, organizovaće u julu mesecu, u Novom Sadu, obuku za nezaposlene i obuku za preduzetnike malih i srednjih preduzeća.

Obuka za početnike u poslovanju namenjena je svim nezaposlenim licima, kao i fizičkim licima koja žele da dobiju više informacija o mogućnostima u vezi sa pokretanjem sopstvenog biznisa.

Po završetku, polaznici će dobiti sertifikat, koji predstavlja jedan od osnovnih uslova za konkurisanje za bespovratna sredstva kod Nacionalne službe za zapošljavanje. Takođe, sertifikat daje prednost pri konkurisanju za sredstva kod Fonda za razvoj Republike Srbije.

Teme su: Motivi i osobine preduzetnika; Analiza i vrednovanje poslovne ideje; Pravni osnov poslovanja; Registracija privrednih subjekata; Porezi i doprinosi; Biznis plan-praktičan deo.

Obuka će biti održana 09. i 10. jula, sa početkon u 10 časova.

Marketing i prodaja, predstavlja obuku namenjenu svim MMSPP (mikro, malim i srednjim preduzećima i preduzetnicima) i potencijalnim preduzetnicima.

Teme ove radionice su: Marketing vrednost/korisnici/segmenti; Marketing pozicioniranje; Marketing miks; Zadovoljstvo i uživanje kupaca; Umrežavanje; Kratke uvodne izjave; Virtuelne mreže; Psihologija prodaje; Puš pul uticaj; Ostvarivanje veze; Uspostavljanje ritma i zatvaranje prodaje; Promotivni put; Kako unaprediti svoj profil.

Datum obuke je 26. i 27. jul, sa početkom u 10 časova.

Svi zainteresovani mogu da se prijave putem telefona na: 021/55-77-81 ili putem elektronske pošte na mail:andrea.stijepic@rda-backa.rs

Izvor: kula.rs

Be the first to comment

Leave a Reply