Omiljena familija iz pakla se vraća na ekrane: Film o porodici Adams stiže za Noć veštica

Jeza, satira i mnogo, mnogo humora čekaju nas u oktobru.

Jeziva, zastrašujuća, a omiljena got familija – porodica Adams – vraća se krajem godine na ekrane u vidu crtanog filma koji klan iz pakla odvodi u novu avanturu – u sunčani i zabavni Nju Džerzi.

Prvi trejler za novi nastavak priče o porodici Adams upravo je izašao i pokazao da ni ova verzija neće odustati od humora i satire… ali ni od čudnih i ubilačkih navika njenih pojedinačnih članova, koji dižu jedni druge u vazduh, kriju slepe miševe u kaputu i oživljavaju mrtve žabe na času biologije u Frankenštajn stilu.

Iza animiranih junaka kriju se velika imena Holuvuda poput Šarliz Teron u ulozi Mortiše ili Oskara Ajzaka kao Gomeza. Kloi Grejs Morec je već igrala ćerku iz nakaradne porodice u “Tamnim senkama” Tima Bartona, te joj uloga Srede verovatno nije teško pala. Mlađani Fin Volfhard, trenutno vrlo tražen zbog serije “Čudne stvari” i filma “To”, dao je glas Pagzliju.

U trejleru se čuje pesma Snupa Doga “Drop It Like It’s Hot”, a priča se da će reper dati glas jednom od junaka, rođaku porodice koji stiže u posetu.

Porodica Adams se inače prvi put pojavila 1930-ih godina u vidu satirčinih stripova Čarsla Adamsa,objavljivanih u Njujorkeru. Adams klan ipak je postao popularan tek 1960-ih, sa TV serija o njihovim smešnim i zastrašujućim avanturama. Crtane serije približile su ih mlađoj publici, a u fimovima iz 1990-ih pojavila su se neka zvučna imena poput Anđelike Hjuston, Raul Hulija i malene Kristine Riči.

Film se u bioskopima očekuje oko Noći veštica.

Preuzeto: Telegraf.rs

Be the first to comment

Leave a Reply