Otvorena prodavnica trgovinskog lanca „Lidl“ u Somboru

U Somboru kao i u još 11 gradova Srbije tačno u osam sati otvoreno je 16 prodavnica „Lidla“, najvećeg trgovinskog lanca u Evropi. Svečanu vrpcu  u Somboru presekla je gradonačelnica Sombora Dušanka Golubović.

„Na zadovoljstvo svih somboraca danas je uspešno otvoren objekat “Lidl-a“ koji smo tako  dugo iščekivali i nadamo se  da će ostvariti sve naše želje i očekivanja u smislu ponude, cena i asortimana. Kao što smo imali priliku i sami da vidimo ovaj objekat je urađen po savremenim evropskim standardima, i sigurni smo da će naši sugrađani biti zadovoljni  ovom ponudom,  a za nas još značajnija stvar je da će od danas ovde 40 mladih ljudi pronaći posao, istakla je gradonačelnica Dušanka Golubović i dodala da je za grad takođe značajno i to „što ove godine baš na današnji dan obeležavamo godinu dana postojanja „Capitol parka“, a „Lidl“ je svakako investicija čiji je  završetak planiran u drugoj fazi i drago mi je što se investicije u Somboru završavaju prema planu onih koji ulažu u ovakve investicije. Svakako očekujemo da se struktura „Capitol parka“ prema planu naredne godine proširi i nadamo se da će kao i do sada vrlo uspešno i kvalitetno i taj projekat na zadovoljstvo somboraca da se završi“, istakla je gradonačelnica Sombora Dušanka Golubović otvarajući objekat „Lidla“ u Somboru

Predstavnik „Lidla“ u Somboru Branko Petrović se u ime celog tima zahvalio gradonačelnici,  gradskim vlastima i državi Srbiji koji su doprineli ovom događaju a posebnu zahvalnost je izrazio potrošačima zbog kojih postoje i sve ovo rade.

„Veoma smo srećni i ponosni što danas u Somboru otvaramo „Lidl“ prodavnicu i što potrošačima možemo da ponudimo jedinstveno iskustvo kupovine, najbolji odnos cene i kvaliteta i pažljivo odabran asortiman“, istakao je Branko Petrović, predstavnik „Lidla“.

Potrošačima je na raspolaganju 1.500 brendova od čega čak 350 iz domaće proizvodnje, a samo u domenu voća i povrća uspostavljena je saradnja sa više od 25 dobavljača iz Srbije.

Vrata trgovinskog lanca danas su otvorena i u Beogradu, Boru, Kragujevcu, Nišu, Leskovcu, Smederevu, Subotici, Užicu, Šapcu, Novom Sadu, Zrenjaninu i Somboru, a do kraja godine kako je najavljeno biće otvoreno još sedam „Lidl“ radnji – u Vršcu, Inđiji, Pančevu, Kikindi, Kruševcu, Jagodini i na još jednoj lokaciji u Beogradu. Prodavnice „Lidla“  biće otvorene do 22 časa-

Današnjem otvaranju  prodavnice „Lidla“ osim gradonačelnice prisustvovali su i zamenik gradonačelnice Antonio Ratković, predstavnici gradskog veća grada Sombora, javnih preduzeća kao i ostalih ustanova iz grada.

Izvor: sombor.rs

Be the first to comment

Leave a Reply