Poseta Milenka Jovanova OO SNS Odžaci

Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke Milenko Jovanov prisustvovao je danas sastanku Opštinskog odbora Srpske napredne stranke Odžaci i tom prilikom se obratio članstvu i funkcionerima.

Prilikom ove posete Milenko Jovanov je obišao MO Odžaci, MO Karavukovo i MO Srpski Miletić i pružio podršku aktivnostima i radu ovih odbora i razgovarao sa prisutnim članovima o aktuelnim političkim dešavanjima kako na republičkom, tako i lokalnom nivou. Ovo je bio sastanak gde je iskorišćena prilika da naše članstvo informiše o trenutnim dešavanjima u našoj zemlji, što je i bio cilj posete visokog funkcionera SNS. Izloženi su problemi i zadaci sa kojima se naš predsednik Aleksandar Vučić suočava, ali i sve što trenutno radi i on i stranka kako bi naša zemlja nastavila putem prosperiteta u cilju bolje budućnosti svakog građanina naše zemlje.

U razgovoru sa građanima, članovima i simpatizerima SNS OO Odžaci naglasio je važnost za podršku onoga što Srpska napredna stranka radi i sprovodi predsednik Aleksandar Vučić, i takođe, tom prilikom istakao na obavezu lokalnih samouprava i stranačkih odbora da svoje aktivnosti podrede rešavanju problema i prilagode potrebama građana.

Be the first to comment

Leave a Reply