Velika ušteda vremena i novca!
Ukoliko imate problem sa povrćem i začinskim biljem koje vrlo brzo uvene nakon kupovine i propadne, a to znači da vi ponovo morate u nabavku, kao i da ste novac bacili na hranu koju niste iskoristili.
Na društvenoj mreži Tiktok pronašli smo zanimljiv video jedne blogerke koja se promoviše zdrav životni stil koji se bazira na ishrani zasnovanoj najviše na povrću, gde je pokazala kako ona čuva povrće i začinsko bilje.
Zapravo je potrebno da pored toga što ga odlažete u frižider da bude potopljeno u vodu, kako ne bi uvenulo. Kada je reč o začinskom bilju potapa se samo koren, a možete ga držati u čaši vode, dok se recimo šargarepa cela potapa u vodu.
Kako sve to izgleda pogledajte na videu u prilogu, kao i dodatni trik prema kojem možete da napravite bazu od putera i začinskog bilja za razne potaže i kuvana jela.
Preuzeto: Srbija Danas