Potpisani ugovori o sanaciji i adaptaciji sportskih objekata u Somboru

Zamenik gradonačelnika grada Sombora, Antonio Ratković i zamenik pokrajinskog sekretara za sport i omladinu dr Patrik Drid potpisali su Ugovor o izgradnji priključka na elektroenergetsku i vodovodnu mrežu istočne tribine na gradskom stadionu u Somboru.

Ugovor predviđa izgradnju komunalnih priključaka, kojim će se istočna tribina na gradskom stadionu privesti nameni. Radovi na ovom objektu će započeti u najkraćem roku i vrede ukupno 1.300.000,00 dinara.

Istovremeno je potpisan i Ugovor kojim Pokrajinski sekretarijat za sport i omladinu finansira adaptaciju i sanaciju prostorija džudo i samba kluba „Bačka“ u Somboru. Renoviranje i privođenje namena prostorija kluba „Bačka“ vredi 200.000,00 dinara, a sredstva su odobrena na osnovu Konkursa za finansiranje posebnih programa – projekata izgradnje, održavanja i opremanja sportskih objekata u AP Vojvodini.

Na istom Konkursu – Konkursu za finansiranje posebnih programa – projekata izgradnje, održavanja i opremanja sportskih objekata u AP Vojvodini, Škola za osnovno obrazovanje sa domom „Vuk Karadžić“ u Somboru dobila je sredstva u iznosu od 400.000,00 dinara za zamenu stolarije na fiskulturnoj sali. Ugovor o korišćenju ovih sredstava potpisali su direktorka škole Sonja Durut i zamenik pokrajinskog sekretara dr Drid.

Potpisivanju ugovora u sali Kolegijuma Gradske uprave grada Sombora prisustvovala je i Aranka Binder,  pomoćnica pokrajinskog sekretara za sport i omladinu Antonija Nađ Kosanović, članica Gradskog veća za oblast sporta i omladine.

Izvor: sombor.rs

Be the first to comment

Leave a Reply