Sastojci:
- 200 g belog pilećeg mesa
- 2 kuvana jajeta
- 100 g dimljene svinjske pečenice
- 60 g kiselih krastavčića
- 50 g krupno narendanog kačkavalja
- 140 g kisele pavlake
- 50 g majoneza
- 1 kašičica senfa
- po ukusu so
Priprema:
Belo pileće meso skuvati, ohladiti i sitno iseckati. Staviti ga u dublju posudu. Sitno iseckati jaja, dimljenu svinjsku pečenicu i kisele krastavčiće (krastavčiće posle seckanja i ocediti) pa dodati u posudu sa mesom. Ubaciti i narendani kačkavalj pa sve kašikom promešati. Dodati kiselu pavlaku, majonez i senf, pa kašikom dobro sjediniti sve sastojke. So po ukusu dodati na kraju. Još jedanput promešati, prebaciti u odgovarajuću posudu sa poklopcem i ostaviti u frižideru najmanje pola sata pre upotrebe.
Prijatno!