Somborski komunalci rade na zameni vodomera i proširenju grobnih mesta

Tokom ove godine intenzivno se radi na zameni vodomera u naseljenim mestima. Trenutno se radi zamena vodomera u naseljenom mestu Stapar.

Sa zamenom se otpočelo početkom avgusta meseca i do sada je zamenjeno preko 1000 vodomera. Planirano je da se radovi okončaju do kraja ovog meseca. Na zameni vodomera svakodnevno radi šest majstora.

Do sada su vodomeri zamenjeni u Aleksa Šantiću, Riđici, Stanišiću i Svetozar Miletiću, nakon Stapara planirano je da otpočne zamena u Telečkoj. Uporedo sa ovom zamenom, vrši se i planska zamena vodomera u Gakovu, Čonoplji i Rastini. Ukupno je zamenjeno oko 5600 vodomera.

Izvor: JKP Vodokanal Sombor

U toku izgradnja novih grobnica na Velikom Katoličkom groblju u Somboru

Na Velikom Katoličkom groblju u Somboru radnici JKP „PROSTOR“ Sombor rade na izgradnji 19 novih grobnica, od kojih su 4 grobnice „tipa 2“, dok su 15 grobnica „tipa 1“. Grobnice se nalaze u 41. polju, red 2.

Za sve informacije, kao i za kupovinu istih, zainteresovani građani mogu se obratiti poslovođama na grobljima i/ili u Dežurnom centru u Somboru (Gradska kuća, lokal 25), na broj 025/515-0100.

Izvor: JKP Prostor Sombor

Be the first to comment

Leave a Reply