Sportski savez opštine Odžaci 2. februara organizuje manifestaciju Dan sporta

Sportski savez opštine Odžaci i ove godine organizuje celodnevnu manifestaciju “Dan sporta u opštini Odžaci” koja će biti održana 2. februara u Sportskom centru Odžaci.

Objavljen je program manifestacije koja počinje u 12 sati u velikoj sali Sportskog centra Odžaci, za kada je zakazano otvaranje 3. “Sajma sporta”.

U okviru Sajma biće održana promocija besplatnih programa Sportskog saveza opštine Odžaci, a predstaviće se i škole pikada, rukometa, šaha, borilačkih sportova, streljaštva, tenisa, stonog tenisa, biciklizma, atletike, plivanja, odbojke, fudbala i sportskog ribolova.

Najboljima u oblasti sporta u opštini Odžaci svečano će 2. februara biti dodeljena priznanja u više kategorija, u tradicionalnom godišnjem izboru koji organizuje Sportski savez.

Svečana dodela priznanja počinje u 18 sati u višenamenskoj sali Sportskog centra, a pre toga u holu ulaza u halu biće otvorena izložba fotografija “Sport u Odžacima”. Nakon proglašenja najboljih u oblasti sporta, predviđen je koktel za nagrađene i zvanice.

Kompletan program manifestacije “Dan sporta” može se videti ovde.

Izvor: Radio Odžaci

 

Be the first to comment

Leave a Reply