Sastojci:
Za koru:
- 2 jaja
- 9 kašika šećera
- 1 kesica vanilin šećera
- 10 kašika vode
- 12 kašika brašna
- 1/2 kesice praška za pecivo
Za fil:
- 1 l mleka
- 1500 g šećera
- 200 g čokolade za kuvanje
- 250 g putera
- 250 g mlevenih oraha
Za ganaš:
- 200 g crne čokolade
- 100 ml neutralne pavlake
Priprema:
Umutite sve sastojke za koru. Pecite dve kore na 180 stepeni oko 15-20 minuta. Pomešajte sve sastojke za fil, prokuvajte i prelijte preko kora.
Ređajte u šerpi obloženoj pek-papirom rednom: kora-fil-kora-fil i tako sve dok ne ponestane. Kore ne treba hladiti.
Otopite čokoladu s ganaš s pavlakom i preliti.
Prijatno!