Svinjske šnicle u pivu

Svinjske šnicle u pivu

Sastojci:

  • 600 g svinjskog vrata 
  • 3 čena belog luka 
  • sveža majčina dušica 
  • 200 g praziluka
  • 300 g pečuraka 
  • 250 g paprike 
  • 1 kašika soja sosa 
  • 1 kašika roštilj sosa 
  • 500 ml piva 

Priprema:

Izlupajte malo meso, a zatim ga sa obe strane propržite, pa dodajte svežu majčinu dušicu i cele čenove belog luka. Sipajte pivo i pustite da se sos krčka sve dok ne krene da vri, a zatim izvadite meso, pa u isti tiganj dodajte seckanu papriku, pečurke i praziluk i prelijte sojinim sosom i roštilj sosom.

Sve promešajte, a kada povrće bude omekšalo, vratite meso. Poklopite i dinstajte još 35 minuta na laganoj vatri.

PRIJATNO!

Tagovi:
Pročitajte još: