Sastojci:
- 300 grama različitog keksa (po izboru)
- 100 grama čokoladnog namaza (ili otopljene čokolade)
- 50 grama rastopljenog putera
- 5 kašika soka od pomorandže
- 100 mililitara toplog mleka
- 100 grama oraha
- 100 grama mlečne čokolade
- 2 kašike kokosovog ulja
Priprema:
Keks izlomite na nešto manje komade, neka budu komadi različitih veličina da dobijete rustičnu teksturu. Pomešajte sav keks, a ako koristite orahe, dodajte ih u ovom koraku. U keks dodajte čokoladni namaz, toplo mleko, sok od pomorandže i otopljeni puter. Sve sastojke dobro izmešajte i utisnite u kalup. Ređajte na komadiće omiljene čokolade i stavite u frižider da se smesa stegne. Za glazuru otopite čokoladu na pari i prelijte je preko ohlađenog tarta. Ponovo ohladite pre serviranja.
Prijatno!