Upriličen prijem u opštini za goste iz Kosovske Mitrovice

Predstavnici OFK Dif iz Kosovske Mitrovice boravili su ovog vikenda u Apatinu na drugom po redu Dečjem fudbalskom turniru, na kojem je učestvovalo 50 ekipa, u šest dobnih kategorija, sa više od 500 mladih fudbalera iz Srbije.
Delegaciju iz Kosovske Mitrovice predstavljalo je 49 fudbalera sa 3 trenera koji su se takmičili u isto toliko kategorija, a predvodio ih je bivši fudbaler Mladosti, Žarko Karamatić. Na subotnjem turniru, oni su osvojili prvo mesto u uzrastnoj kategoriji 2008./2009. godište.
Za goste iz Kosovske Mirovice je u nedelju upriliče prijem u velikoj sali SO Apatin, gde ih je pozdravila zamenica predsednika opštine Apatin Dubravka Korać. Nakon prijema u opštinskoj upravi, deca i treneri su prisustvovali liturgiji u Hramu kraj Dunava nakon čega su ugošćeni i od strane sveštenika u parohijskom domu. Druženje je nastavljeno vožnjom brodićem Apatinka gde su pored uživanja u pogledima sa Dunava, gosti mogli čuti priče o bogatstvu prirodnog rezervata „Gornje Podunavlje“.
Sledeći susret sa fudbalerima iz Kosovske Mitrovice zakazan je za septembar, kada će oni biti domaćini u južnoj srpskoj pokrajini gde će učestvovati i fudbaleri OFK Mladosti.

Be the first to comment

Leave a Reply