(VIDEO) Bogat program aktivnosti Kancelarije za mlade Kula

Članovi  Kancelarije za mlade Kula govorili su danas o aktivnostima koje su organizovali za naredni period. Pored  druženja i putovanja,  organizovan je kurs engleskog jezika i kurs obuke rada na računaru. Više informacija dobili smo od organizatora Marka Šarca i Vladana Vujovića.

„Čast mi je i zadovoljstvo što mogu da kažem par korisnih stvari ispred Kancelarije za mlade opštine Kula. U novembru i decembru biće organizovane tri žurke i jedan odlazak na Zlatibor u trajanju od tri dana. Takođe za sve one koji žele da se usavršavaju, da rade na sebi i na svom znanju, omogućili smo besplatan kurs engleskog jezika i besplatan kurs za rad na računaru, tj.informatike. Dosta toga imamo u planu i za budući rad, ali ono što je važno istaći je da svi mladi koje žele da nam se pridruže mogu to da urade već danas”, kaže Šarac. On je takođe istakao da ga veoma raduje što im se iz dana u dan javlja sve više mladih, te zahvaljujući tome njihov tim postaje sve brojniji i jači

Više informacija o besplatnim kursevima dao nam je Vladan Vujović.

“Obuke startuju u ponedeljak, 5.novembra, a prijave će se vršiti do kraja novembra. Časovi engleskog jezika održavaće se u maloj sali Kulturnog centra Kula, dok kurs informatike počinje isti dan 5. Novembra, u 11h u Mašinskoj školi u Kuli. Za sve dodatne informacije  možete nam se obratiti na broj telefona  063/8037303 ili na email adresu  vladanvujovic911@gmail.com” -kaže Vujović.

Be the first to comment

Leave a Reply