(VIDEO) Somborskim turnirom završeno prvenstvo Srbije u odbojci na pesku

Finalni turnir Banka Poštanska štedionica lige u odbojci na pesku završen je u subotu 17. avgusta u Somboru.

Pobednice prvenstva Srbije u odbojci na pesku su Marija i Tamara Miljević, a u muškoj konkurenciji trofej su odneli Đorđe Klašnić i Miloš Milić.

Pobednicima finalnog turnira Banka Poštanska štedionica lige u odbojci na pesku medalje su uručili predstavnici Grada Sombora zamenik gradonačelnice Antonio Ratković i član Gradskog veća Antonija Nađ Kosanović, predstavniK Odbojkaškog saveza Srbije Đula Mešter, predstavici Banke Poštanska štedionica i Sportskog saveza grada Sombora.

„U ime Odbojkaškog saveza Srbije mogu da čestitam i da se zahvalim gradu Somboru na sjajnoj organizaciji. Iz godine u godinu napreduju i ja mislim da je grad Sombor sada u mogućnosti da se kandiduje za jedan ozbiljan međunarodni turnir. Mi iz saveza smo tu da pomognemo da se to realizuje jer zaista ovaj grad to zaslužuje.“ rekao je predstavnik OSS Đula Mešter.

Glavni pokrovitelj turnira koji je trajao od 15. do 17. avgusta na Trgu Svetog Trojstva je Grad Sombor, a veliku pomoć pružila su i somborska javna preduzeća. Tehničku podršku pružili su  Sportski centar „Soko“ i Sportski savez grada Sombora.

Be the first to comment

Leave a Reply