Završena izgradnja saobraćajnice u radnoj zoni u Odžacima

Predstavnici Opštine Odžaci, Ministarstva privrede, izvođača radova i stručnog nadzora, danas su obišli jednu od izgrađenih deonica saobraćajnice u radnoj zoni u Odžacima, i izvršili primopredaju izvedenih radova na izgradnji predmetnog dela saobraćajnice.

Prema Ugovoru o izvođenju radova, vrednost izvedenih radova je 15.655.350,00 dinara sa PDV – om, od čega su iznose od po 50% izdvojili Opština Odžaci i Ministarstvo privrede.
Radovi su izvedeni u roku. Počeli su 13.12.2016. godine, a trajali su nešto više od tri meseca. Izvođač radova je bio VD „Jugokop-Podrinje“ d.o.o. Šabac.

Uspešnim završetkom ove infrastrukturne investicije, naša radna zona je uređenija za ukupnu dužinu saobraćajnica od 1270 metara u odnosu na period od samo godinu dana. U toku su pripremne aktivnosti neophodne za početak izgradnje fekalne kanalizacije uz ovu saobraćajnicu u vrednosti od 12.389.432,66 dinara. Završetkom i ovih radova kao i planiranjem preostalog infrastrukturnog opremanja radne zone, opština Odžaci je atraktivnija za investitore, a sve u cilju strateškog unapređenja razvoja opštine i kvalitetnijeg života stanovništva.

Be the first to comment

Leave a Reply