Search
Close this search box.

Zimska supica za jači imunitet

Zimska supica

Sastojci:

 15 mililitara maslinovog ulja

200 grama crnog luka, sitno isečenog

200 grama šargarepe, sitno iseckane

150 grama celera, sitno iseckanih

2 konzerve paradajza

160 grama karfiola

2 konzerve pasulja po izboru

190 grama pesta

so

biber

40 grama pinjola

12 listova bosiljka

Priprema:

U šerpi zagrejte maslinovo ulje, dodajte luk, ren i celer i sve dinstajte oko pet minuta. Dodajte paradajz iz konzerve. Dodajte vodu u jednu konzervu i stavite je takođe u smesu. Pustite da se supa kuva oko 10 minuta na umerenoj vatri. Dodati sitno iseckani karfiol i sve kuvati još pet minuta. Dodajte pasulj i ostavite još pet minuta. Sklonite sa šporeta i u smesu dodajte polovinu pesta. Prilikom serviranja dodajte kašičicu pesta, malo pinjola i par listića bosiljka.

Prijatno!

Tagovi:
Pročitajte još: